dijous, 3 de gener del 2013

La fortalesa!


Bona nit i tal com us vam desitjar bon any 2013 que hem encetat recentment.

Avui parlarem de fortalesa, fortalesa és ser valent/a és una manera de ser fort/a. Això no vol dir que busquis riscos innecessaris ni que participis en circumstàncies perilloses. Es tracta, més aviat, de tirar endavant en els desafiaments que et posa la vida i en superar els obstacles que van apareixent-hi mantenint la teva integritat de cos i ànima, aconseguint que siguin cada vegada més poderosos i resistents. Les persones febles es donen fàcilment per vençudes i es cansen ràpidament de lluitar

Les persones covards s'amaguen en un racó i eviten arriscar per les coses que els importen més. Allà es queden sempre, la seva vida no es transforma, ni aconsegueixen complir les seves il·lusions. En el fons no confien en si mateixes ni en la seva capacitat d'aconseguir el que es proposen. Les persones mal temperades van a la deriva, exposades a les seves emocions i el món exterior.


El valor de la fortalesa s'exerceix quan, a partir d'una convicció ferma, resistim o vencem aquells obstacles que s'oposen als nostres propòsits positius i eviten el creixement personal. Sorgeix en tenir clars els nostres ideals i projectes personals i ens dóna energia per conservar-los i defensar-los. L'acompanya el valor de la temprança, o capacitat de mantenir l'equilibri de les nostres accions i emocions.



Acabeu de passar unes bones festes! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada